Share
Voorvertoning
15 Tips voor betere vakantiefoto's!

Hallo abonnee,


Ik heb een mooi kado voor je!

Als je op onderstaande link klikt, ga je direct naar een e-magazine boordevol tips voor betere vakantiefoto's.  

Waarom ik dit zomaar gratis weggeef? Omdat ik het iedereen gun om met mooie foto's te kunnen nagenieten van die prachtige tijd met elkaar in de natuur, in die mooie stad of andere cultuur.

Dit soort ervaringen zijn te kostbaar om ze niet mooi vast te leggen!

En je weet het: mocht je na de vakantie toch teleurgesteld zijn, dan kun je altijd een cursus of workshop bij Stapfoto volgen. Behalve de cursussen voor beginners en gevorderden, zijn er ook eendaagse workshops portretfotografie, hondenfotografie, plonsfotografie (creatief met flitsers aan de slag) en er is een workshop over het fotograferen met extreem lange sluitertijden aan de kust. Voor elk wat wils dus! Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Komen de data je niet uit of vind je het te ver weg, dan kun je sinds kort ook online een cursus fotografie volgen. Het niveau daarvan zit tussen beginners en gevorderden in. We beginnen echt bij de basis, maar gaan iets dieper in op een aantal dingen dan we in de 'live' beginnerscursus doen. Via video's, Powerpoints, tekst, een praktijkdag, online ondersteuning, een online community en handouts leidt ik je er helemaal door heen. Klik hier als je interesse hebt voor de online cursus. 


.
Stapfoto, Dellenparkweg 6 , 8161 AP Epe, NederlandEmail Marketing door ActiveCampaign